Vi har et væld af erfaringer inden for affaldsbehandlingstjenester til mange forskellige kunder og brancher. Vores 12.000 m2 materialegenvindingsanlæg (MRF) i Wembley, London, arbejder døgnet rundt med fire dedikerede brændstofproduktionslinjer til effektivt at behandle både ubehandlede og forbehandlede affaldsstrømme.

Ved at sikre en 100 % omlægning fra lossepladser er vi helt fokuserede på at levere en pålidelig og troværdig service. Som en ansvarlig affaldshåndteringsbedrift er vores anlæg fuldt kompatibelt med lovmæssige forpligtelser og overholdelse af miljøkrav.

Vi har udviklet og finjusteret vores processer for at sikre, at vores kunder er forsynet med et effektivt anlæg, der modtager og behandler deres affald. Vores flertrinsproces sikrer, at vi genvinder materialer såsom træ, metal, plast og pap til genbrug. Vi producerer et udvalg af konsekvent høj kvalitet af genvundet affaldsbaseret brændstof (RDF) fra ikke-genanvendelige materialer, hvilket giver et bæredygtigt alternativ til deponering.

Brug af Senecas RDF-anlæg i Wembley giver reelle fordele til vores kommercielle affaldsindsamlingsflåde. Vores vogne kører i døgndrift og betjener mange højt profilerede kunder, så det er meget vigtigt at have adgang til en aflæsningsfacilitet af høj kvalitet døgnet rundt, der tillader, at vores chauffører aflæsser deres last sikkert og hurtigt. Senecas 100 % losseplads omdirigeringsforhold giver også Simply Waste mulighed for at støtte sine kunder med at opnå ekstraordinære niveauer i miljøindsatsen.

James Capel - CEO, Simply Waste Solutions Ltd