Vores fuldt integrerede RDF-Brokerage service udnytter vores højtudviklede forsyningskæde til sikring af konsistent og pålidelig aftagelse af RDF.

Vores omfattende, interne ekspertise, langsigtede EfW leverancekontrakter og logistikløsninger af høj kvalitet gør det muligt for os at levere en fuldt understøttet brokerage-service i hele Storbritannien.

Vi garanterer alle vores kunder en pålidelig, omkostningseffektiv og juridisk kompatibel brokerage-service, der lever op til deres individuelle krav. Vores team håndterer hele processen, herunder at stille en velegnet aftagepartner af din RDF til rådighed, kompatibilitet, logistik og en heldækkende ledelsesservice.

Vi sætter stor pris på den RDF-Broker-service, Seneca tilbyder. Den var skræddersyet til netop vores behov. De gav gode råd og støtte, mens vi indkørte vores RDF-produktionsproces, sikrede EfW aftagerkapacitet, der passede til vores resterende affaldsstrømme og tog sig af TFS-eksporttilladelser. Nu, da alt er på plads, kører servicen som smurt, så vi kan fokusere på at drive vores forretning.

Neil Johnson - Driftschef, Mick George Ltd