Simply Waste Solutions er en af Sydøstenglands største, privatejede affaldshåndteringsvirksomheder. Virksomheden, som er grundlagt i 2006, tilbyder en bred vifte af affaldsindsamlings- og genvindingstjenester, der håndterer over 100.000 tons affald årligt via deres transportflåde af høj kvalitet.

Senecas evne til at yde et hurtigt turnaround 24/7 deponeringsanlæg for Simply Waste køretøjer, med køretøjerne vejet, aflæsset og returneret til service inden for 15 minutter efter ankomsten var en væsentlig årsag til vores forhold. Omfanget af vores anlæg er omdrejningspunktet i dette, der muliggør samtidig aflæsning af op til tre lastbiler i forskellige områder af bygningen.

Når affaldet er læsset af, omdanner vi materialet til RDF til eksport til nogle af Europas førende anlæg til energi fra affald. Vores fire proceslinjer gør det muligt at behandle materialet hurtigt og effektivt, samtidigt med at 100% lossepladsomlægning.

Brugen af Senecas RDF-anlæg i Wembley gavner virkeligt vores kommercielle affaldsindsamlingsflåde. Vore biler kører i døgndrift og betjener mange højt profilerede kunder, så det er meget vigtigt at have adgang til et højkvalitets 24/7 deponeringsanlæg, der muliggør, at vores chauffører kan aflæsse deres last sikkert og hurtigt. Senecas 100% losseplads omlægningsrate giver også Simply Waste mulighed for at støtte sine kunder med at opnå ekstraordinære niveauer af miljøindsatsen.

James Capel - CEO, Simply Waste Solutions Ltd
Klient
Simply Waste Solutions
Placering
England