I april 2016 indgik Seneca Resource Recovery en fireårig kontrakt med Norfolk County Council om at modtage og behandle 30.000 tons pr. år af husholdningernes restaffald. Vores løsning var baseret på maksimal deponeringsomlægning ved at omdanne husholdningsaffald til RDF til energigenvinding via vores veletablerede eksportforsyningskæde.

For at kunne levere løsningen indledte vi et samarbejde med Norwich-baserede PSH Environmental. PSH Environmental er en familieejet virksomhed, der har eksisteret i over 30 år og havde for nyligt bestilt en RDF produktionslinjen til sit genvindingsanlæg. Dette skabte en god mulighed for vores virksomheder at gå sammen om at give Norfolk County Council en robust løsning.

Denne løsning har fungeret upåklageligt siden dag ét. Den lokale myndighed leverer husholdningsaffald til PSH Environments anlæg, hvor det bliver forbehandlet i henhold til den korrekte specifikation og omdannet til RDF. Vi klarer eksporten og den endelige energigenvindingsproces; hvilket sikrer, at de nødvendige lovmæssige tilladelser er på plads og organiserer transporten af RDF fra PSHs anlæg til Atteros anlæg til energi-fra-affald i Wijster, Holland.

Indtil nu har vores samarbejdsløsning til fulde levet op til kundens forventninger og leveret 100% lossepladsomlægning af over 50.000 tons af Norfolks husholdningsaffald.

Klient
Norfolk County Council
Placering
England