Luke er Senecas chef for overholdelse af sikkerheds- og miljøkrav. Han tiltrådte i 2011. Som produktionschef fik Luke en ledende rolle i at indgyde fremstillings- og produktionsprincipper såsom "Lean 5S”-teknikker vha. store fremskridt inden for værktøj, standardisering og reduktion af spild.

Efter fem år i en driftsmæssig funktion blev Luke passioneret omkring udviklingen af sundheds- og sikkerhedskulturen hos Seneca og flyttede ind i sin nuværende stilling. I tæt samarbejde med driftsteamet har Luke ændret virksomhedens strategi for sundhed og sikkerhed ved at engagere deres medarbejdere i hjertet af Senecas drift og ved at udvikle et sæt standarder inden for ”Careys-måden”, som sætter niveauet for, hvordan alle aktiviteter gennemføres.

Luke Cassidy

Spørgsmål og svar

Vi forsøger at skabe et sjovt og behageligt arbejdsmiljø, der ersikkert for hele teamet. Vi opfordrer til ærlighed, så alle ved, at de kan sige deres mening. Vi tager os virkelig af vores arbejdsstyrke. Vi vil have dem til at træde frem og føle, at deres bidrag bliver anerkendt.

Vi har en passion om at identificere talent og hjælpe med at opfostre talentet. Vi nyder at give vores medarbejdere mulighed for at vokse og udvikle sig. Vi sørger for at udfordre vores teams i de rette omgivelser med de rigtige ressourcer og værktøjer til at udnytte deres potentiale. Vi mener, at der er mulighed for en karriere hos Seneca for folk med en positiv holdning.

Vi opfordrer til samtale og inddragelse på alle niveauer. Som ledelseshold kommunikerer vi vores forventninger til hinanden og viser derefter disse forventninger i vores egen adfærd - ledelse ved eksempel.

Løbende forbedringer har betydet, at vi for nyligt har investeret kraftigt i en ny ballepresnings- og indpakningslinje og en MRF-linje, der erstatter eksisterende linjer, der har fungeret i de sidste seks år. Det giver mulighed for en bedre behandling af affald, mere genbrug og en større effektivitet og pålidelighed i vores processer. Når kunderne ser, at vi investerer i vores anlæg, giver det dem tillid til, at vi kan levere en stabil service, som opfylder deres behov. Seneca sikrer også pålidelighed og produktkvalitet gennem regelmæssig uddannelse og udvikling af vores medarbejdere. Denne udvikling sammen med en stærk ledelse og en positiv sundheds- og sikkerhedskultur, som står i spidsen for alt, hvad vi foretager os, giver alt sammen vores interessenter den bedst mulige oplevelse.

Mætning af lav CV RDF i Holland og Tyskland, hvilket betyder begrænset kapacitet på EfW-anlæg, har fået os til at søge at sprede os til andre markeder og nye produkter. Vi producerer nu et CV-materiale af høj kvalitet til eksport til Polen, som traditionelt har været et vanskeligt marked at trænge ind på.

Allerede i begyndelsen af 2016 anførte jeg udfordringen med at udvikle et integreret ledelsessystem hos Seneca, der er certificeret iht. ISO 9001-, 14001- og OHSAS 18001-standarderne. Jeg er stolt af at kunne fortælle, at vi havde succes med vores akkreditering, og erhvervslivet og interessenter har profiteret enormt som følge heraf.