Kevin kom til Seneca Resource Recovery i 2014 som kommerciel chef, og blev forfremmet til kommerciel direktør i 2017. Han bringer 30 års erfaring fra affalds- og genbrugsindustrien med sig. I løbet af sin karriere har han arbejdet sig op gennem rækkerne og varetaget en række ledende opgaver i salgs- og udviklingsledelsesroller. De roller, han har haft, har øget hans branchekendskab inden for en bred vifte af områder, herunder affaldsindsamling, affaldsbehandling og behandling og eksport af ressourcer.

Kevin har det overordnede ansvar for styring af affaldsstrømmene på vej ind til Seneca-anlægget, styring af RDF-eksportprocessen og identifikation af muligheder for forretningsmuligheder i nye og etablerede markeder.

Kevin Sibley

Spørgsmål og svar

Der er en meget positiv og inkluderende kultur i virksomheden. Vi opfordrer alle i teamet til aktivt at bidrage til og fremme ærlige og åbenhjertige samtaler. Vi er nødt til at finde løsninger, som imødekommer vores kunders behov, og for at opnå dette fremmer vi den rigtige form for adfærd i vores team og giver dem de nødvendige ressourcer.

Vi er meget opmærksomme på vores kunders behov og forstår, hvad de søger hos en leverandør og samarbejdspartner. For os er nøgleordene engagement og forhold til hinanden. Vi har altid ønsket at være Storbritanniens førende eksportør af RDF og leveringspartner, og vi har faktisk aldrig tabt drivkraften og den smittende entusiasme, der var nødvendig for at opnå det.

Ledelsesteamet er ret alsidigt med hensyn til karakter og færdigheder, og vi arbejder utroligt godt sammen. Det er et lille,sammentømret team, der har en fantastisk energi, og vi ved alle præcis, hvilken rolle vi spiller i teamet; samt naturligvis alle fordelene ved at være en del af en stor koncern.

Vi gik ind i RDF-eksportmarkedet meget tidligt. Vi var en af de oprindelige pionerer og har etableret os som en af de førende på markedet. Hvis du spoler frem til i dag, er sektoren vokset betydeligt og har nu en langt mere konkurrencedygtig plads, så vi ser længere ud mod nye markeder. Vi har haft særligt stor succes på det polske marked på det seneste, og jeg begrunder det med forståelsen af markedsdynamikken og udformningen af vores tilbud for at fremme ægte win-win-partnerskaber.

Det er også afgørende, at vi fortsætter med at forbedre vores produktionsprocesser og udvikle vores viden om markedet for at sikre, at vi bliver ved med at være førende i sektoren.