Andrew er Seneca Resource Recoverys driftsleder, og han har over 20 års erfaring fra stillinger som drifts- og produktionsleder i Storbritannien, Europa og Asien. Han har opbygget en enestående forståelse for affald og genanvendelse og har fokus på kontinuerlige forbedringer af Senecas egen operationelle effektivitet og leveringsevne til kunderne.

Andrew har det overordnede ansvar for fremstilling, transport og tilknyttede administrative funktioner på Senecas produktionsanlæg, ud over forvaltningen af Carey-gruppens interne genvindingsbehov.

Andrew Harper

Spørgsmål og svar

Seneca har en åben, hårdtarbejdende kultur. Vores produktionsanlæg er helt anderledes end de bygningsfokuserede virksomheder i resten af Carey-gruppen. Vi har et begrænset antal processer, der af natur kan blive ret monotone, så vi arbejder hårdt for at holde teamet engageret, motiveret og undersøge mulighederne for at forbedre den måde, vi gør tingene på. Som et team værdsætter vi vores medarbejdere og deres input til, hvad vi gør. Vi har en interaktiv kommunikationsstil, hvor vi regelmæssigt taler med alle medlemmer af vores team for at fremhæve forretningsmæssige problemstillinger og drøfte eventuelle løsninger og samtidigt har fokus på medarbejdervelfærd og sikre, at alle medarbejdere forbliver sikre i alt, hvad de gør.

Hos Seneca er vi altid ærlige over for vores kunder. Det er ikke altid det, de ønsker at høre, men uanset om det er en kunde eller en leverandør, er det essentielt for at holde tingene på sporet. Selv ved de mest vanskelige spørgsmål er det bedre at drøfte situationen og finde en gensidigt fordelagtig løsning for alle parter.

Inden for branchen har vi nogle metrikker, som vi måler på. Dybest set er det: Hvad der kommer ind, hvad vi skal producere og kvaliteten af det påkrævede materiale. Vi forventer at bearbejde fire og et halvt tusinde tons materiale pr. uge, men at overvåge dette dagligt i overensstemmelse med de kontraktlige leverancer til kraftværker, da vi ikke kan tage imod mere materiale, end vi kan levere. Materiale til anlægget styrer omsætningen, så dette (udover at sørge for, at anlægget er sikkert og rent) er en vigtig del af min rolle.

Branchen er blevet meget mere konkurrencepræget med mange flere virksomheder, der forsøger at gøre det, vi gør, end da vi startede i 2010. For at bekæmpe dette problem øger vi kvaliteten af det færdige materiale, vi producerer, ved at udvinde flere genanvendelige elementer fra affald for at lave et mere skræddersyet produkt, som passer til en specifik type kraftværk. Grundlæggende bevæger vi os frem mod at fremstille solidt genindvundet brændsel, som er et mere tørt materiale, men som er sværere at fremstille, så vi investerer ca. £500.000 i nyt maskineri til at understøtte denne ambition.

Samtidigt med styringen af introduktionen af den nye komprimeringsmaskine i virksomheden, som ændrede fokus fra RDF i baller til containertransport af løs RDF, er det initiativ, jeg er mest stolt af, udviklingen af lagerstyring og "maskinkontrol”-systemet, som vi har etableret i det seneste år. Maskinoplysningerne bliver nu sat direkte ind i databasen og overvåget for at afgøre gentagne spørgsmål og reparationstider. Alle sliddele og reservedelslagre overvåges på samme database og bliver automatisk genbestilt, når triggerpunkterne nås.