At være en del af Careys betyder at arbejde sammen med mennesker, du kan stole på. Uanset hvilken udfordring, vi står over for, arbejder vi alle sammen for at blive bedre dag for dag. Hvert medlem af vores team er forpligtet til at spille en rolle, hvilket viser vores ekspertise og støtte til hinanden for at levere kvalitet i alt, hvad vi gør.

Vi værdsætter vigtigheden af teamet og vores forhold til vores kunder. Det er kernen i alt, vi foretager os, og vi sikrer, at alle samarbejder og arbejder effektivt sammen. Vi har en kultur for vedvarende forbedringer. Vi har et rigtigt team på tværs af alle de forskellige nationaliteter, som samarbejder med os. Alle vores teams arbejder rigtigt godt sammen og støtter hinanden - det er et rigtigt godt sted at arbejde.

Kenneth Doran - Administrerende direktør

Ledelsesteamet

På Seneca Resource Recovery har vores ledelsesgruppe stor erfaring med genvinding af ressourcer og fremstilling af affaldsbaseret brændstof. Vores ledere bringer ikke kun omfattende kompetencer og erfaring med sig, men også et etableret netværk af internationale kontakter, som kan levere en bred vifte af ydelser inden for vores forsyningskæde.

Læs videre for at finde ud af mere om teamet.

Karrierer

Vi ønsker, at vores medarbejdere trives og opnår deres højeste potentiale. Vi brænder for at skabe et miljø, der giver mulighed for den mest stimulerende og tilfredsstillende karriere og samtidigt skaber rammerne for at øge viden og udvide færdigheder.

Karrierer hos Seneca Resource Recovery