Seneca Resource Recovery er en førende britisk affalds- og ressourcegenvindingsvirksomhed, der har specialiseret sig i fremstilling, mæglervirksomhed og international eksport af affaldsbaseret brændsel (RDF).

Seneca - Our Capability - Translated DA

Virksomheden blev etableret i 2010 og tilbyder en bred portefølje af affaldshåndteringstjenester af høj kvalitet til Carey Group og lokale myndigheder og virksomheder i det sydlige England.

Seneca er nu en af Storbritanniens største RDF-eksportører, og vi er solidt etableret som en betroet partner for adskillige af Europas førende energi-fra-affald-fabrikker (EfW).

Vores langsigtede EfW-leverance-partnerskaber sætter os i stand til at tilbyde højeffektive og bæredygtige bearbejdningstjenester til kommunale -, kommercielle/industrielle - og bygningsaffaldsstrømme ogleverer konsekvent 100 % lossepladsomlægning.

Certificeringer

Seneca Resource Recovery besidder en række certificeringer, der dækker alt, lige fra vores fremstillings- og miljøstyringssystemer til flådedrift.

Vores certificeringer er en anerkendelse af vores evne til at skabe standardpraksis for branchen  samt at kunne fungere inden for rammerne af overholdelse af lovgivningen. Disse certificeringer giver vores kunder tillid til, at Seneca arbejder inden for en fastlagt ramme og indfrier de driftsstandarder, man kan forvente af en førende ressourcegenvindingsvirksomhed.

  • ISO 9001, 1400, 18001 ISO 9001, 1400, 18001
  • Carpet Recycling UK Carpet Recycling UK
  • RDF Industry Group RDF Industry Group
  • Chartered Institute of Waste Management Chartered Institute of Waste Management
  • The Green Compass The Green Compass